لپ تاپ

لپ تاپ بخریم یا کامپیوتر؟ کدام یک بهتر است؟

لپ تاپ بخریم یا کامپیوتر؟ احتمالا شما هم در هنگام خرید سیستم این چالش را در ذهن داشتید که کدام یک را برای استفاده روزمره خود انتخاب کنید یا کدام یک بیشتر به کارتان کمک می کند و برای شما انتخاب هوشمندانه تر و بهتری است. بدون شک هنگامی که لپ تاپ ها معرفی و به بازار عرضه شدند تا به امروز به عنوان رقبای اصلی کامپیوتر ها شناخته می شوند و همین امر انتخاب را برای کاربران سخت تر کرده است.


زملن مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه


در ادامه با تست شده همراه باشید تا بررسی قابلیت ها و مزایای موجود در کامپیوتر و لپ تاپ شناخت بهتری از آنها پیدا کنید تا در هنگام خرید بتوانید بخش زیادی از نیاز های خود را با انتخاب درست برطرف کنید.

 

مقایسه کامپیوتر و لپ تاپ و تفاوت آنها

کامپیوتر (Pc) که اصطلاحا به آن کامپیوتر رو میزی هم گفته می شود از اجزای مختلفی مانند کیس، مانیتور، کیبورد، موس و اسپیکر تشکیل می شود که باید به صورت ثابت روی میز نصب شوند و به وسیله کابل های مربوطه به یک دیگر اتصال داشته باشند.
اما در طرف دیگر لپ تاپ ها یک سیستم کامل هستند که همه اجزای یک کامپیوتر رو میزی را در خود جای داده اند و قابلیت حمل کردن دارند که یک معیار بسیار مهم محسوب می شود.

 

تامین منبع انرژی لپ تاپ و کامپیوتر

یکی دیگر از تفاوت های کامپیوتر با لپ تاپ تامین منبع انرژی آنهاست. کامپیوتر های رومیزی باتری جداگانه ندارند و برای استفاده از آنها حتما باید به برق شهر متصل شوند. اما لپ تاپ ها باتری داخلی دارند و علاوه بر استفاده مستقیم با برق شهر چند ساعتی هم می توان با برق باتری از آنها استفاده کرد. به عنوان مثال شما در داخل یک اتوبوس هم می توانید با لپ تاپ خود کار انجام دهید اما نمی توانید از کامپیوتر در جایی که برق مستقیم ندارد استفاده کنید.

 

قابلیت حمل پذیری لپ تاپ و کامپیوتر

و اما مهم ترین فرق لپ تاپ و کامپیوتر که تا حد زیادی سوال “لپ تاپ بخریم یا کامپیوتر؟”را برای شما حل می کند قابلیت حمل پذیری یا همان امکان جا به جایی لپ تاپ ها نسبت به کامپیوتر است. طبیعتا به دلیل وجود اجزای مختلف سنگین، بزرگ و نداشتن باتری شما نمی توانید از کامپیوتر هرجایی استفاده کنید ولی لپ تاپ ها به دلیل ساختار باریک، سبک و داشتن باتری داخلی قابل استفاده در هر مکانی هستند که با توجه نوع نیاز و کارتان ممکن است خیلی این موضوع مهم باشد.

 

مزایا و معایب کلی لپ تاپ و کامپیوتر

لپ تاپ ها

  • قیمت بالاتر:

لپ تاپ ها قیمت بالاتری نسبیت به کامپیوتر ها در قدرت سخت افزاری مشابه دارند. به عبارت دیگر با قیمت پایین تری نسبت به لپ تاپ ها می توان کامپیوتری با همان مشخصات و یا قوی تر خریداری نمود.

  • قابلیت حمل :

لپ تاپ ها به دلیل داشتن باتری داخلی و اندازه کوچک تر و سبک تر نسبت به کامپیوتر ها قابل حمل و استفاده در هر مکانی هستند که این یک امتیاز بسیار بزرگ محسوب می شود.

  • قابلیت ارتقا محدود:

یکی از اصلی ترین محدودیت ها و معایب لپ تاپ ها قابلیت ارتقا سخت افزاری خیلی محدود است و شما نمی توانید مانند کامپیوتر همه قطعات آن را ارتقا دهید.

  • میزان مصرف انرژی:

کامپیوتر ها به دلیل وجود قعطات بیشتر و جداگانه نسبت به لپ تاپ ها که جمع و جور تر هستند برق بیشتری مصرف میکنند. همچنین لپ تاپ ها به دلیل داشتن باتری حتی هنگام قطع برق هم کار میکنند.

همچنین بخوانید : چند راه ارتقای عملکرد لپ تاپ های قدیمی برای استفاده گیمینگ!

کامپوترها (Pc)

  • قیمت پایین تر:

همانطور که در بالا هم گفته شد کامپیوتر ها قیمت به نسبت پایین تری از لپ تاپ ها در مشخصات مشابه دارند.

  • امکان ارتقای مداوم:

کامپیوتر ها این ویژگی را دارند که میتوانند به صورت مداوم ارتقا یابند و قوی تر شوند. هر سیستمی بعد از مدتی نیاز دارد ارتقا یابد. به همین دلیل اگر یه کامپیوتر قوی خریداری نمودید نگران ارتقای آن تا چند سال آینده نباشید.

  • امکان شخصی سازی کامپیوتر:

در هنگام خرید کامپیوتر می توانید بیشتر قطعات مانند کیبورد، مانیتور، موس و حتی اکثر قطعات داخل کیس را هم شخصی سازی کنید که یک امتیاز مهم محسوب می شود و کار شما را برای جواب به سوال “لپ تاپ بخریم یا کامپوتر؟” تا حدودی راحت می کند.

جمع بندی
هدف تیم تست شده از مقاله بالا این بود که اگر شما هم هنگام خرید سیستم به سوال “لپ تاپ بخریم یا کامپیوتر؟” برخورد کردید با مطالعه قابلیت ها و مزایا و معاب آنها در این مقاله و با توجه به نیاز خود از سیستم بتوانید به یک جواب درست برای خود برسید.
شما عزیزان همچنین می توانید برای خرید محصولات استوک و دسته دوم با ضمانت کنترل کیفیت و اصالت کالا و همچنین مهلت تست چند روزه به صفحه اصلی سایت تست شده مراجعه کنید.
تست شده؛
اولین مرجع رسمی کنترل کیفیت، سلامت و اصالت کالای استوک و دسته دوم در ایران.
با آرزوی موفقیت…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *