موبایل

چگونه گوشی خیس شده را نجات دهیم؟

راه های نجات گوشی خیس شده

در این عصر جدید زندگی که انسان ها بسیاری از کار های خود را با گوشی انجام می دهند و به یک همراه همیشگی برای آنان تبدیل شده است، دور نگه داشتن گوشی از خطرات احتمالی اهمیت بیشتری پیدا می کند.یکی از این خطرات خیس شدن موبایل یا افتادن موبایل به داخل آب است. مشکلی که افراد زیادی را دچار ترس و نگرانی کرده است. اما چگونه گوشی خیس شده را نجات دهیم؟


زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه


گوشی را از آب بیرون بیاورید

اولین کاری که بعد از افتادن گوشی به داخل آب باید انجام دهید این است که در سریع ترین زمان ممکن آن را از آب بیرون بیاورید. زیرا هر لحظه قرار گرفتن گوشی درون آب آسیب های بسیار جدی به آن وارد می کند. سپس سطح بیرونی گوشی خیس شده را با دستمال کاغذی، پنبه و یا دستمال بدون پرز کاملا خشک کنید.

پاک کردن گوشی خیس شده

خشک کردن گوشی خیس شده

خاموش کردن گوشی

مهم ترین نکته بعد از بیرون آوردن گوشی خیس از آب این است که حتی اگر گوشی به ظاهر کار می کند بلافاصله آن را خاموش کنید و به هیچ عنوان دکمه خاموش و روشن (پاور) و ولوم را دست نزنید.
زیرا روشن نگه داشتن گوشی خیس شده میتواند به دلیل وجود آب درون آن موجب اتصال کوتاه شود و به برد اصلی آسیب جدی وارد کند یا حتی باعث سوختن آن شود که در این صورت مجبورید هزینه ای بسیار زیاد برای تعمیر آن بپردازید.

 

گوشی را به برق وصل نکنید

هرگز برای اطمینان از سالم بودن گوشی خیس آن را به شارژ وصل نکنید. زیرا این کار بسیار خطرناک است و ممکن است به گوشی شما آسیب های جبران ناپذیری بزند. همین طور اگر گوشی شما در حال شارژ بود و آب روی آن ریخت سریع و با احتیاط گوشی را از برق جدا کنید.

 

لوازم و قطعات گوشی را جدا کنید

مورد بعدی که باید به آن توجه کنید این است که قطعات گوشی مانند سیمکارت و کارت حافظه را از گوشی خیس شده خارج کنید. این کار علاوه بر جلوگیری از سوختن و از بین رفتن اطلاعت آن ها باعث جلوگیری از نفوذ بیشتر آب هم می شود.
همچنین اگر باتری گوشی شما پلمپ نیست حتما آن را هم بیرون بیاورید.

بیرون آوردن رم و سیمکارت

خارج کردن سیمکارت و کارت حافظه

گوشی خود را خشک کنید

بعد از طی کردن مراحل گفته شده نوبت این رسیده است که با استفاده از مواد جاذب رطوبت موبایل خود را کاملا خشک کنید. یکی از این مواد که قدرت جذب خوبی دارد برنج است. اما همه بر سر آن توافق ندارند چرا که عده ای می گویند قرار دادن گوشی خیس شده درون برنج باعث رفتن خاک و خرده برنج به درون آن می شود.
ماده رطوبت گیر دیگر که می توان از آن استفاده کرد سیلیکا ژل است. این ماده قدرت جذب کنندگی خیلی خوبی دارد و معمولا در بسته های لباس نو یا قطعات الکتریکی یافت می شود و برای خشک کردن گوشی خیس ایده آل است. البته به نحوی که مقدار زیادی از آن داشته باشیم تا گوشی به طور کامل درون آن قرار گیرد.
به این نکته توجه داشته باشید که گوشی حداقل به مدت 24 ساعت درون این مواد قرار گیرند سپس می توانید آن را بیرون بیاورید.

به تعمیرگاه گوشی بروید

اگر پس از طی کردن تمامی مراحل گفته شده در بالا گوشی شما روشن نشد و کار نکرد حتما به یک تعمیرگاه موبایل مراجعه کنید تا از خسارت وارد شده مطلع شوید و آن را تعمیر کنید.

همچنین بخوانید : راهکارهایی که باعث افزایش طول عمر لپ تاپ شما می شوند!

جمع بند

این روزها که گوشی برای ما انسان ها به یک وسیله بسیار مهم و روزمره تبدیل شده و بسیاری از کارهای خود را به راحتی با آن انجام می دهیم باید حواس خود را بیشتر جمع کنیم تا از خطرات احتمالی مانند خیس شدن گوشی جلوگیری کنیم.
اما اگر به هر دلیلی گوش شما خیس شد یا به داخل آب افتاد نگران نباشید. خونسردی خود را حفظ کنید و با دقت تمامی مراحل گفته شده در بالا را انجام دهید تا گوشی خود را نجات دهید یا در بدترین حالت از آسیب های بیشتر به آن جلوگیری کنید.
شما عزیزان همچنین می توانید برای خرید محصولات استوک و دسته دوم با ضمانت سلامت و اصالت کالا به صفحه اصلی سایت تست شده سر بزنید.
تست شده؛
اولین مرجع رسمی کنترل کیفیت،سلامت و اصالت کالای استوک و دسته دوم در ایران.
با آرزوی موفقیت…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *